2102406230

shipping

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
Όλες οι παραγγελίες εντός Αθηνών στον χώρο σας αυθημερόν χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση! Μάθετε Περισσότερα...

Πως διαλέγουμε τροφές για το σκύλο μας

29/06/2015
από pet4u .

Η σίτιση ενός κατοικίδιου πρέπει να γίνεται με την ίδια προσοχή που δίνουμε στη σίτιση ενός ανθρώπου, πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν πιο προσεκτικά με μια υψηλής ποιότητας ισορροπημένη τροφή, με συγκεκριμένο πρόγραμμα και λαμβάνοντας υπόψιν τις διατροφικές του ανάγκες. Αυτό είναι που θα κρατήσει το σκυλί μας υγιές και δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από μια επίσκεψη σε petshop.

Η επιθετικότητα των σκύλων προς τους ανθρώπους

17/07/2014
από pet4u .

Αυτό το άρθρο σας παρουσιάζει τα προληπτικά και εκπαιδευτικά μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να εμποδίσετε το σκύλο ή το κουτάβι σας να αναπτύξει επιθετικές τάσεις προς τους ανθρώπους. Οι ιδιοκτήτες σκύλων οι οποίοι έχουν ήδη παρουσιάσει επικίνδυνη συμπεριφορά προς τους ανθρώπους θα πρέπει να αναζητήσουν άμεση επαγγελματική βοήθεια. Με την καθοδήγηση ενός έμπειρου ειδικού στη συμπεριφορά των κατοικίδιων, τα περισσότερα από αυτά τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν με υπομονή και φροντίδα. Σπάνια ένας σκύλος είναι χωρίς λόγο επιθετικός προς τους ανθρώπους. Στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, η επιθετικότητα αποτελεί απλά μία απάντηση σε μία αγχωτική κατάσταση. Οι κύριοι λόγοι για επιθετική συμπεριφορά είναι οι ακόλουθοι:

Τροφές N&D για Σκύλους και Γάτες

30/05/2014
από pet4u .

ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ


ΓΙΑ ΓΑΤΕΣ

Πως να χρησιμοποιήσετε ένα Kong

07/05/2014
από pet4u .

Τα παιχνίδια Kong χρησιμοποιούνται ευρέως για τη θεραπεία και πρόληψη διαφόρων προβλημάτων της συμπεριφοράς των σκύλων, όπως της έλλειψης ερεθισμάτων, του αισθήματος της βαρεμάρας και του άγχους του αποχωρισμού από τον ιδιοκτήτη. Σας προτείνουμε διάφορους τρόπους χρήσης του Kongπου θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την καλή συμπεριφορά του σκύλου σας.

Το παιχνίδι Kong είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορείτε να το γεμίσετε με τις αγαπημένες λιχουδιές ή το φαγητό του σκύλου σας.

Πως να γίνετε ο αρχηγός της αγέλης

07/05/2014
από pet4u .

Το άρθρο "Γιατί ο σκύλος μου είναι επιθετικός προς τους ανθρώπους;" ερευνά τους κανόνες που διέπουν την ιεραρχία της φυλής και πώς η αστάθεια αυτής μπορεί να οδηγήσει σε επιθετικότητα για ιεραρχία. Αυτό το άρθρο προτείνει θετική δράση που μπορείτε να λάβετε για να καθιερώσετε τον εαυτό σας αρχηγό της αγέλης και να φέρετε την αρμονία μέσα σε αυτή. Για το σκύλο σας, όλα τα μέλη της οικογένεια σας ανήκουν στην ίδια αγέλη με εκείνον. Για τη ευημερία όλων σας λοιπόν, είναι απαραίτητο ο σκύλος σας να καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι η θέση του ανήκει στο κατώτατο σκαλοπάτι της ιεραρχίας. Με αυτόν τον τρόπο, θα συμμορφώνεται στις εντολές σας και γενικά θα έχει καλύτερη συμπεριφορά και ως συνέπεια, θα τον περιλαμβάνετε με ευχαρίστηση στις οικογενειακές δραστηριότητες.

Γιατί είναι σημαντική η εκπαίδευση και η κοινωνικοποίηση

07/05/2014
από pet4u .
Από την ηλικία των 4μισυ μηνών, τα κουτάβια γρήγορα μετατρέπονται από τρυφερά "κουτάβια αγκαλιάς" σε ενήλικες με αυτοπεποίθηση και διάθεση για σκανδαλιά. Για το δικό σας όφελος και του σκύλου σας, είναι σημαντικό να προετοιμάζεστε επαρκώς έτσι ώστε αυτή η μετάβαση να είναι για σας όσο περισσότερο απολαυστική (!) γίνεται.
Η εκπαίδευση του κουταβιού και η κοινωνικοποίηση του που θα σας βοηθήσει σημαντικά σε αυτό, πρέπει να ξεκινήσει από την ηλικία των 13 εβδομάδων και όχι αφού αυτό έχει συμπληρώσει τις 20 εβδομάδες και μόνο εφόσον το κουτάβι σας έχει κάνει όλους τους εμβολιασμούς του.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε το σχόλιό σας!

Νέα Άρθρα