- Περιέχει υδρολυμένες πρωτεΐνες από ψάρι, σόγια και κοτόπουλο (μοριακό βάρος < 10,000 Dalton) που προλαμβάνουν αλλεργικές αντιδράσεις από το ανοσοποιητικό
- Εμπλουτισμένη με borage oil και ιχθυέλαια, πλούσια σε GLA, EPA και DHA λιπαρά οξέα που προωθούν την επουλωτική διαδικασία σε φλεγμονές και την ανάρρωση του δέρματος (ατοπία)
- Η 1:1 αναλογία των ωμέγα 3:6 λιπαρών οξέων μειώνει την παραγωγή προφλεγμονώδων μεσολαβητών
- GLA από το borage oil είναι ευεργετικό σε περιπτώσεις σακχαρώδη διαβήτη και προβλημάτων του ήπατος και του θυρεοειδούς
Ενδείξεις: Τροφική αλλεργία, τροφική δυσανεξία, ατοπία, φλεγμονές (δερματίτιδα, εντερίτιδα, κολίτιδες), καρδιακά προβλήματα
Ανάλυση: Πρωτεΐνες 22%, περιεκτικότητα σε λίπος 15%, ανόργανη ύλη 5,8%, φυτικές ίνες 4%, λινελαϊκό οξύ 1,6%, Ca 0,8%, F 3,0%, K 0,6%, DHA 0,6%, ΕΡΑ 0,6%, α-Λινολενικό οξύ 0,4%, Na 0,16%, GLA 0,09%, Το αραχιδονικό οξύ 0,05%, Mg 0,1%.
Συμπληρώματα/kg: διατροφικά συμπληρώματα/kg: βιταμίνη Α (Οξική ρετινόλη) 10 125 IU, βιταμίνη D3 (χοληκαλκιφερόλη) 1 013 IU, βιταμίνη Ε (οξεικό άλας της dl-a-τοκοφερόλης) 600 mg. βιταμίνη C (φωσφορικό άλας του L-ασκορβικού οξέος) 350 mg, ταυρίνη 800 mg, L-καρνιτίνη 750 mg, Ψευδάργυρος (ως θειικός ψευδάργυρος, μονοένυδρος) 90 mg, Μαγνήσιο (Θειικός σίδηρος-ΙΙ, μονοένυδρος) 51 mg, Μαγγάνιο (Οξείδιο του μαγγανίου) 19 mg. Χαλκός (ως πενταένυδρος θειικός χαλκός) 9 mg, Ιώδιο (το ασβέστιο ιωδικού, άνυδρο) 1 mg, Σελήνιο (Σεληνιώδες νάτριο) 0,2 mg.
Συστατικά: ρύζι, ψάρι (υδρόλυσης), πρωτεΐνη πατάτας, λίπη πουλερικών, ιχθυέλαιο, πολτός τεύτλων, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνη σόγιας (υδρόλυσης), συκώτι πουλερικών (υδρόλυσης), ελαίου μποράντσα, λινέλαιο. Περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες. Χωρίς προσθήκη τεχνητών γεύσεων, χρωστικών ή αρωματικών υλών.
Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις
